Başkan Vergili Bağ-Essan Sanayi Sitesi Esnaflarını Ziyaretine Kaldığı Yerden Devam Etti

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Bağ-Essan Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaretine kaldığı yerden devam etti.

23.10.2018 / 1610 Okunma

Gencinden, yaşlısına her kesimle bir araya gelen Başkan Vergili, esnafa hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulundu. Esnaflarımız, kendilerini ziyaret eden, talep ve şikayetlerini dinleyen bir Belediye Başkanının olmasından son derece memnun olduklarını, ayrıca gerçekleştirilen ziyaretlerde en küçük sorunun bile kısa zamanda çözüme kavuşması noktasında ilgili birimlere iletilmesi noktasında talimat verebildiklerini de ifade etti.