Karabük Bartınlılar Derneğinden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Karabük Bartınlılar Derneğinden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Fatih Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi Kreş Öğrencilerimizden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

18.04.2024

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

18.04.2024

Büro Memur-Sen Karabük Şubesinden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

İl Tarım Müdürlüğünden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

İl Tarım Müdürlüğünden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Karabük Aile Sosyal Hizmetler Spor Kulübü Başkanı Çağlayan’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

18.04.2024

İstamonu Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Karadeniz’den Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

18.04.2024

Karabük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kabadayı’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

18.04.2024

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya İadeiziyaret

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimi sonrasında Karabük Belediye Başkanı olarak seçilen ve ilk ziyaretini kendisine gerçekleştiren Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya iadeiziyarette bulundu.

Hüseyin Kılıç ve Yönetiminden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Karabük Umum Servis Araçları Odası ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Hüseyin Kılıç ve yönetimi, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Cuma Kara ve Yönetiminden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Karabük Sebzeciler, Balıkçılar, Kasaplar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Cuma Kara ve yönetimi, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

İş İnsanı Yıldırım’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

İş insanı Fuat Yıldırım, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Çakıltepe, Acar ve Gökdoğan’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Şehrimiz esnaflarından Mustafa Çakıltepe, İlkay Acar ve Sinan Gökdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Nuray Alpboğa ve İlhan Alpboğa’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Magic FM Radyosu Yönetim Kurulu Başkanı Nuray Alpboğa ve Karabük İletişim Derneği Başkanı İlhan Alpboğa, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

İŞKUR İl Müdürü Sarıçam’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Karabük Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferhat Sarıçam, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Cumhur Ünal’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

23. ve 27. dönem Karabük Milletvekilimiz Cumhur Ünal, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.