Gezici Başkanlık Ofisi Ergenekon Mahallesine Kuruldu

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, vatandaşların ayağına kadar giderek sorunlarını yerinde dinliyor.

03.12.2018 / 1119 Okunma

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, halkın sorunlarını ve dertlerini bizzat dinlemek ve çözüm üretebilmek için Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında Başkanlık makamını her gün bir mahalleye taşımaya devam ediyor.

Uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, bu görüşmelerden memnun olduklarını ve bizzat Belediye Başkanı Sayın Rafet Vergili’nin kendi mahallelerine gelerek onları dinlemesinin çok güzel bir şey olduğunu söyleyerek, Başkan Vergili’ye teşekkür ettiler.

Vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Ergenekon Mahallesinde oluşturulan Başkanlık makamından ayrılan Başkan Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında 4 Aralık 2018 Salı günü Saat 10.00 – 12.00 arası 100. Yıl Mahallesi sakinleri ile bir araya gelecektir.

Gezici Başkanlık Ofisi Ergenekon Mahallesine Kuruldu