Açı Kolejinden Başkan Vergili´ye Ziyaret

Karabük’ün ilk ve tek konsept okulu olarak 2019-2020 eğitim yılında hizmet vermeye başlayacak olan ve bu süreçte de hazırlıklarını tamamlayan AÇI Koleji yönetim kurulu üyeleri, AÇI Koleji Genel Müdürü ve AÇI Eğitim Kurumları Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Oğuzhan Ünal, AÇI Koleji Kurucuları eğitimci Serhat Alper, işadamları Muhammet Aydın ve Salih Aydın, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret ettiler.

19.12.2018 / 1763 Okunma

AÇI Koleji Genel Müdürü ve AÇI Eğitim Kurumları Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Oğuzhan Ünal ziyaret esnasında uluslararası standartlarda bir okul konsepti oluşturduklarını belirtti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, AÇI Koleji Genel Müdürü ve AÇI Eğitim Kurumları Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Oğuzhan Ünal, AÇI Koleji Kurucuları eğitimci Serhat Alper, işadamları Muhammet Aydın ve Salih Aydın’a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip, teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.