2019 Yılının İlk Belediye Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Karabük Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantısı Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin şehir dışında olmasından dolayı Karabük Belediyesi Kent Meydanı Nikah ve Konferans Salonunda Meclis Üyesi Celal Yörür başkanlığında yapıldı.

02.01.2019 / 1967 Okunma

Gündem maddeleri görüşülmeden önce, bir yıl boyunca görev yapmak üzere denetim komisyonu üyeliği seçimi yapıldı. Milliyetçi Hareket Partisi'nden Ahmet Arslan, Bülent Toraman, Dursun Armağan, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden ise İzzet Çelik ve Ayfer Şahin denetim komisyonu üyeliğine seçildiler.

Plan ve Bütçe Komisyonu ve İmar Komisyonu Raporu ile gündem harici konuların görüşüldüğü toplantıda bazı maddeler incelenmek üzere komisyonlara havale edildi.

Karabük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısı 6 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 17.00’de Karabük Belediyesi Kent Meydanı Nikah ve Konferans Salonunda toplanmak üzere sona erdi.

2019 Yılının İlk Belediye Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi