Karabük Belediyesi’nden Sokak Kedileri İçin Kedi Evleri

Kış aylarının gelmesiyle, sahipsiz sokak kedilerinin soğuktan korunması için Karabük Belediyesi marangozhanesinde yapımları tamamlanan 10 adet kedi evi, Safran Kamp Doğa Sporları Derneği Üyeleri tarafından mahallelere yerleştirildi.

04.01.2019 / 5476 Okunma

Safran Kamp Doğa Sporları Derneği Üyesi İbrahim Yücel yaptığı açıklamada, Karabük Belediyesi’ne Kedi Evleri ile ilgili başvuruda bulunduklarını, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin ise Kedi Evlerini en kısa sürede teslim ettiğini belirterek, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yücel, Kedi Evi uygulamasının devamının geleceğini ve Karabük’teki tüm mahallelere dağıtımının yapılacağını ifade etti.

Safran Kamp Doğa Sporları Derneği Üyesi İbrahim Yücel, mama yardımı yapmak isteyen vatandaşların Safran Kamp Doğa Sporları Derneğinin instagram sayfasından iletişime geçebileceklerini söyleyerek, Kedi Evlerinin korunması noktasında vatandaşlardan duyarlılık beklediğini sözlerine ekledi.

Karabük Belediyesi’nden Sokak Kedileri İçin Kedi Evleri