Başkan Vergili’den Regaib Kandili Mesajı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

07.03.2019 / 3069 Okunma

Başkan Vergili mesajında; “Rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek Üç Aylara, bir kez daha kavuşmuş olmanın verdiği manevi mutluluğu yaşıyoruz” dedi.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Mübarek üç ayların ilk kandili olan Regaib Kandili’ne ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının öne çıktığı bu günleri iyi değerlendirerek, manevi ikliminden yararlanmalıyız. Yüce Allah’ın rahmet ve mağfiret kapılarını sonuna kadar açtığı bu günleri iyi değerlendirerek, kalplerimizin yumuşamasına vesile olacağına inanıyorum.

Üç aylar olarak bilinen manevi değeri yüksek ayları yaşamaya başlarken ilk olarak Regaib Kandili’ni hep birlikte idrak edeceğiz. Üç Aylar, geleneklerimizde mübarek yani bereketli aylar olarak görülmüş ve adlandırılmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Karabük’lü hemşerilerim olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam aleminin mübarek üç aylarını ve Regaib Kandilini kutlar, sevgi ve saygılar sunarım” dedi.