İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Etkinliği Gerçekleştirildi

Kurtuluş Savaşının amacı ve ruhunu, milletimizin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” programı 100. Yıl Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirildi.

12.03.2019 / 1222 Okunma

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve 75. Yıl Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde bu yıl 98. yılı gerçekleştirilen “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma” programına Karabük Valisi Sayın Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldılar.

Karabük Valisi Sayın Fuat Gürel ve Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili tarafından İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla il genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile anma günü programı 75. Yıl Anadolu Lisesi öğrencilerinin düzenlediği tiyatro gösterisi ile son buldu.