Yükleniyor... Lütfen Bekleyiniz!

MHP Karabük Merkez İlçe Teşkilatından Başkan Vergili’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

MHP Karabük Merkez İlçe Teşkilatından Başkan Vergili’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

MHP Karabük Merkez ilçe ve Karabük Kadın Kolları teşkilatı, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde 3. kez Karabük Belediye Başkanlığına seçilen Rafet Vergili’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

16.04.2019 / 1211 Okunma

Ziyarette ilk olarak MHP Karabük Kadın Kolları Başkanı Reşide Yıldırım Başkan Vergili'ye çiçek takdim ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ardından söz alan MHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe yaptığı açıklamada; "Başkanım tekrardan hayırlı olsun diyorum. Rabbim utandırmadı. Verdiğimiz emeğin karşılığını aldık. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Karabük'e ilki yaşattık. 3'de 3 oldu. En büyük mutluluk bu. İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımıza, Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımıza ve sizlere ülkemiz için, Karabük'ümüz için hayırlı projelere imza atmak nasip olur inşallah. Rabbim sizleri utandırmasın. Bizler daime yanınızdayız. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP Karabük Merkez ilçe ve Karabük Kadın Kolları teşkilatının ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Bende bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinize gerçekten minnettarım. Çalışamadığım belirli bir süre içinde benim hiç eksikliğimi göstermediniz. İyi bir seçim çalışması oldu. Sayenizde iyi bir başarı elde ettik. Emeği geçen tüm dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.


MHP Karabük Merkez İlçe Teşkilatından Başkan Vergili’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Paylaş

Kapat