Yükleniyor... Lütfen Bekleyiniz!

Karabük´te Ramazan Bir Başka Yaşanıyor

Karabük´te Ramazan Bir Başka Yaşanıyor

Karabük Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen, her mahallede Ramazan Etkinlikleri bu Ramazan’da da devam ediyor.

13.05.2019 / 1299 Okunma

Fevzi Çakmak Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi önünde saat 21.00'de çocuk programları ile başlayan etkinlikler gecenin ilerleyen saatlerine kadar çeşitli etkinliklerle devam etti. Karabük Belediyesi’nin hazırlamış olduğu Ramazan programları ile her mahallede Ramazan'ın coşkusu yaşanmaya başlandı. Düzenlenen programda Belediye çalışanların seslendirdikleri birbirinden güzel ilahiler dinleyenleri mest etti.

Fevzi Çakmak Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi önünde düzenlenen Ramazan etkinliğinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ramazan Ayı’nın ibadetin, toplumsal dayanışmanın, paylaşmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı ay olduğunu belirterek; “Ramazan Ayı’nın bir diğer vazgeçilmezi de Ramazan eğlenceleridir. Ramazan Ay'ı boyunca her mahallede yapacağımız etkinliklerle, hemşerilerimiz hem geçmiş Ramazanları yâd edecek hem de eğlenecekler” dedi.

Ramazan etkinliğine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cavit Kesginci, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Tevfik Bostancı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Ramazan etkinliği 14.05.2019 Salı günü saat 21.00'de Ergenekon Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi önünde devam edecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Ramazan Etkinliklerine katılmak isteyenler www.karabuk.bel.tr adresinden şenliklerin yerini ve günlerini öğrenebilirler.


Karabük´te Ramazan Bir Başka Yaşanıyor

Paylaş

Kapat