Atatürk Mahallesi SYM Kursiyerlerine Sertifikaları Verildi

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğince Atatürk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde açılan kursları başarı ile bitiren kursiyerlere ve okul öncesi eğitimini başarı ile tamamlayan Sosyal Yaşam Merkezi kreş öğrencilerine sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

10.06.2019 / 1833 Okunma

Atatürk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi kursiyerlerinin sertifika törenine Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, Karabük Halk Eğitim Müdürü Dursun Yeşiloğlu, Karabük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cavit Kesginci, Atatürk Mahallesi Muhtarı Adem Pazarlıoğlu ve kursiyerler katıldı.

Atatürk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi kreş öğrencilerinin düzenledikleri gösteriler izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Konuşmaların ardından Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğince Atatürk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde kurslarını başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikalarının verilmesinin ardından tören sona erdi.

Atatürk Mahallesi SYM Kursiyerlerine Sertifikaları Verildi