Vergili: “Mesleğiniz Dünyadaki En Prestijli Mesleklerden Bir Tanesidir”

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili İtfaiye Teşkilatı’nın 305. kuruluş yıldönümü ve 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısı ile İtfaiye Müdür Vekili Mustafa Danapınar ve personeli ile bir araya geldi.

02.10.2019 / 1163 Okunma

Başkan Vergili itfaiye personeli ile tek tek tokalaşarak, İtfaiye Haftalarını kutladıktan sonra çeşitli mesleki eğitimlerde başarılı olan personellere sertifikalarını verdi.

Sertifikaların verilmesinin ardından hafta ile ilgili bir açıklama yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Mesleğiniz dünyadaki en prestijli mesleklerden bir tanesidir. Bugün Avrupa veya Amerika'da bir çocuğa "ne olacaksın?" diye sorulduğu zaman "Ben itfaiyeci olacağım" der. Ben bugüne kadar olan tüm emek ve gayretleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki meslek hayatınızda hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Vergili: “Mesleğiniz Dünyadaki En Prestijli Mesleklerden Bir Tanesidir”