Belediye Personeline Elektronik Belge Yönetim Sistemi Eğitimi Verildi

İçişleri Bakanlığı Bilgi işlem Daire Başkanlığı tarafından yazılımı yapılan ve devam eden E-Belediye Bilgi Sistemi uygulaması kapsamında Karabük Belediyesi personeline kurum içi Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) semineri verildi.

05.12.2019 / 1466 Okunma

Belediye Meclis Salonu’nda verilen seminere, Karabük Belediyesi daire müdürleri, birim amirleri ile personeller katıldı.

Vatandaşa hizmet odaklı yerel yönetim anlayışına uygun olarak, İçişleri Bakanlığı Bilgi işlem Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan E-belediye Bilgi Sistemi projesi ile belediyeler tek merkez üzerinden gerekli entegrasyonu gerçekleştirebileceklerdir. Böylece belediyelerin iş verimliliği artarken, vatandaşlara sunulan hizmetinde kalitesi artmış olacaktır. Diğer kamu kurumları ile de dijital ortamda, hızlı ve güvenli bir şekilde evrak akışı sağlanacaktır.