Yükleniyor... Lütfen Bekleyiniz!

Karabük Belediyesi Corona Virüsüne Karşı Tedbirlerini Artırdı

Karabük Belediyesi Corona Virüsüne Karşı Tedbirlerini Artırdı

Karabük Belediyesi Corona virüsüne karşı mücadelesini tedbirlerini artırarak devam ettiriyor. Türkiye’deki birçok kurumdan çok daha önce önleyici tedbirler alan belediye, son olarak da şehir merkezindeki cadde ve sokaklar ile ortak kullanım alanlarını köpüklü ve ilaçlı su ile yıkıyor.

19.03.2020 / 1606 Okunma

Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin talimatlarıyla vatandaşların yoğun olarak kullandığı şehirlerarası otobüs terminali, halk otobüsleri, dolmuşlar, pazar yerleri, alışveriş merkezleri, okullar, umumi tuvaletler, camiler, Yücel Huzur Evi, Güleç Sevgi Evleri ve tren istasyonundaki dezenfektasyon çalışmalarıyla Corona virüsüne karşı mücadele başlatan Karabük Belediyesi ekipleri, önlemlerini her geçen gün artırıyor.

Karabük Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin dezenfekte çalışmalarına son olarak da Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri katıldı. Ekipler dünden itibaren şehrin işlek caddelerini ve ortak kullanım alanlarını ilaçlı ve köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti. Hürriyet Caddesi ile başlayan çalışmalar, Şehirler Arası Otobüs Terminali, otobüs durakları ile şehir merkezinden mahallelerimize, ilçelerimize ve köylerimize ulaşımı sağlayan Minibüs Terminali ile devam etti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; "İlk andan itibaren tüm imkânlarımızı seferber ederek tüm dünyayı etkisi altına alan bu salgını atlatmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan bize bu konuda bizlere yardımcı olmalarını ve devletimizin yaptığı çağrılara kulak vermelerini rica ediyorum. İnşallah bu süreci hep birlikte sorunsuz bir şekilde atlatırız" dedi.


Karabük Belediyesi Corona Virüsüne Karşı Tedbirlerini Artırdı

Paylaş

Kapat