Saat 19.19´da İstiklal Marşı Okundu, Anonslarda Gençlik Şarkısı Çalındı

Karabük’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla saat 19.19’da bir program düzenlendi.

19.05.2020 / 1393 Okunma

Karabük Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe Karabük Valisi Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, daire müdürleri ve polisler katıldı. Tören öncesi polis araçları siren eşliğinde konvoy yaparak kent meydanına geldi. Saatler 19.19’da İstiklal Marşı okunduktan sonra Türk bayrakları ile marşlar çalındı. Ardından 21.30'da ise Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili günün önemine hitaben tüm vatandaşlarımızın Kadir Gecelerini kutlarken konuşmanın ardından ise anonslarda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramına hitaben gençlik marşı çalındı.