İstamonu Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Karadeniz’den Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

18.04.2024

Karabük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kabadayı’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

18.04.2024

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya İadeiziyaret

Hüseyin Kılıç ve Yönetiminden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Hüseyin Kılıç ve Yönetiminden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Cuma Kara ve Yönetiminden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Cuma Kara ve Yönetiminden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

İş İnsanı Yıldırım’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

İş İnsanı Yıldırım’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Çakıltepe, Acar ve Gökdoğan’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Çakıltepe, Acar ve Gökdoğan’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Nuray Alpboğa ve İlhan Alpboğa’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

İŞKUR İl Müdürü Sarıçam’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Karabük Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferhat Sarıçam, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Cumhur Ünal’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

23. ve 27. dönem Karabük Milletvekilimiz Cumhur Ünal, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Ali Gülbaran’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kayınbiraderi Ali Gülbaran, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Başkanı Erer’den Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Başkanı ve önceki dönem Karabük Belediye Başkanlarımızdan Hüseyin Erer, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Ensar Vakfı Karabük Şubesinden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Ensar Vakfı Karabük Şube Başkanı Nedim Yılmaz ve vakıf üyeleri, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Personelimiz ile Bayramlaşmaya Devam Etti

Personelimizle tek tek selamlaşarak geçmiş bayramlarını kutlayan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, personelimize aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat temennisinde bulundu.

Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesinden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi Başkanı Muhittin Yılmaz ve yönetimi, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şubesinden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şubesi Başkanı Kenan Yılmaz ve yönetimi, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.