Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Şirinevler Çamlık Kent Orman Parkta İncelemelerde Bulundu

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Şirinevler Mahallesindeki Kent Orman Parkta incelemelerde bulunarak, ekiplerden bilgiler aldı.

07.04.2024 / 174 Okunma

İncelemeler esnasında vatandaşların yoğun ilgi ve alakasıyla karşılaşan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, vatandaşlar ile tek tek selamlaşıp, sohbet etti.

Vatandaşlara Kent Orman Park ile ilgili sorunlarının, sıkıntılarının olup olmadığını soran Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Önceki dönem Belediye Başkanımızın yaptığı bu yeri bizde koruyarak, daha da güzelleştireceğiz" dedi.