AK Parti Karabük Milletvekillerinden ve AK Parti İl Teşkilatından Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

AK Parti Karabük Milletvekilleri Sayın Cem Şahin ve Sayın Durmuş Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın Ferhat Salt, önceki dönem Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Ceylan ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

19.04.2024 / 152 Okunma

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür etti.