Yükleniyor... Lütfen Bekleyiniz!

BRTV 29. Yaşını Kutladı

BRTV 29. Yaşını Kutladı

İlimizin ve bölgemizin Türksat 4/A uydusundan ulusal yayın yapan tek televizyonu olan Bizim Radyo ve Televizyon (BRTV), 29. yaş gününü düzenlenen kokteyl ile kutladı.

19.04.2024 / 169 Okunma

Karabük Büyük Kulüp’te gerçekleşen kokteyle, Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Durmuş Ali Keskinkılıç ve Cevdet Akay, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, İlçe Belediye Başkanları, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Adnan Çebi, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "BRTV’nin 29. Yıl dönümünü kutluyorum. BRTV‘yi iki konuda önemsiyorum. Bunlardan bir tanesi önemli bir şehir arşivinin olması. Görüntülerde gördüğümüz şehrimizin bugünlere gelmesinde emeği olan büyüklerimizi yâd ediyorum. Bir diğer hususta gurbetçi hemşerilerimizin haber aldığını, BRTV’nin ciddi takip edildiğini biliyoruz. Bu iki hususta başarılar diliyorum. Haber alma özgürlüğü noktasında vermiş oldukları hizmeti de takdir ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, İl protokolü ve BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya tarafından 29. yıl dönümüne özel hazırlanan pasta kesildi.

Paylaş

Kapat