AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Tamer’den Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Kayseri Milletvekili Op. Dr. Sayın İsmail Tamer ile beraberindeki AK Parti heyeti, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

20.04.2024 / 180 Okunma

Ziyarette AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Kayseri Milletvekili Op. Dr. Sayın İsmail Tamer’e, AK Parti Karabük Milletvekili Sayın Ali Keskinkılıç ve AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın Ferhat Salt eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür etti.