Namık Kemal Mahallesi Kule Asansöre Ara Kat Yapılıyor

Başkan Vergili'den Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şubesine Ziyaret

Hacı Bahattin Güngör Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hacı Bahattin Güngör Son Yolculuğuna Uğurlandı

Başkan Vergili BRTV Ekranlarında Zafer Acar ile Seçim Özel Programının Canlı Yayın Konuğu Oldu

Başkan Vergili İftarda Şirinevler Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

27.03.2024

Başkan Vergili İftarda Şirinevler Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Hacı Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

27.03.2024

Hacı Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Başkan Vergili Terminal Esnafı ve Terminal Taksi Durağı Şoförlerini Ziyaret Etti

26.03.2024

Başkan Vergili Kastamonu Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin Düzenlediği İftar Yemeğine Katıldı

26.03.2024

Sayın Murat Başesgioğlu ve Başkan Vergili Esnafları Ziyaret Etti

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bugün Kemal Güneş Caddesinde esnaflarımızı 55. Dönem İçişleri Bakanlığı, 58. ve 59. Dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevi sürdürmüş olan Sayın Murat Başesgioğlu ile birlikte ziyaret ettik" dedi.

Başesgioğlu’ndan Başkan Vergili’ye Ziyaret

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "55. Dönem İçişleri Bakanlığı, 58. ve 59. Dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevi sürdürmüş olan Sayın Murat Başesgioğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Başkan Vergili’den Fakirler Off Road Külübü Derneğine Ziyaret

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bizi ofislerinde kendi üyesi gibi ağırlayan FAKOFF - Fakirler Off Road Külübü Derneği Başkanı ve üyelerine sıcak sohbetleri ve muhabbetli dost meclisi için teşekkür ederiz" dedi.

Başkan Vergili İftarda Kayabaşı Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bu akşam iftar yemeğinde Kayabaşı Mahallesinde ki hemşerilerimizle bir araya geldik. Bizleri yoğun ilgileri ve coşkuyla karşılayan mahalle sakinlerine teşekkür ederiz. Ramazan ayının feyzini ve bereketini dostlarımızla birlikte yaşıyoruz" dedi.

Ramazan Ayı Çocuklarla Güzel

5000 Evler 75. Yıl Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezimizdeki kreşte, çocuklarımızın da isteği üzerine Ramazan davulu ile sofralarına misafir olduk.

Berker ve Emine Vergili İftarda Kursiyerler İle Bir Araya Geldi

Ergenekon Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezindeki kursiyerlerimizin daveti üzerine Belediye Başkanımızın eşi Emine Vergili hanımefendi ve Belediye Başkan Yardımcımız Seher Berker hanımefendi iftarda kursiyerlerimiz ile bir araya geldi.

Başkan Vergili İftarda 5000 Evler Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bu akşam iftar yemeğinde 5000 Evler Mahallesinde ki hemşerilerimizle bir araya geldik. Bizleri yoğun ilgileri ve coşkuyla karşılayan mahalle sakinlerine teşekkür ederiz. Ramazan ayının feyzini ve bereketini dostlarımızla birlikte yaşıyoruz" dedi.