Karabük Bilim Şenliği Başladı

17.10.2024

Karabük Bilim Şenliği Başladı

Karabük Belediyesi, Yeni Konteyner Yıkama Aracı ile Hijyen Çalışmalarını Güçlendiriyor

15.10.2024

Bilim Şenliği Başlıyor

14.10.2024

Bilim Şenliği Başlıyor

Belen Köy Mahallesinde Asfalt ve Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı

14.10.2024

Belen Köy Mahallesinde Asfalt ve Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı

Karabük Belediyesinden Amatör Spor Kulüplerine Büyük Destek

12.10.2024

Karabük Belediyesinden Amatör Spor Kulüplerine Büyük Destek

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Antepoğlu Sanayi Sitesini Ziyaret Etti

11.10.2024

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Antepoğlu Sanayi Sitesini Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Amatör Spor Haftası Etkinliklerine Katıldı

10.10.2024

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Amatör Spor Haftası Etkinliklerine Katıldı

Karabük Belediyesinden Antepoğlu Sanayi Sitesinde Geniş Çaplı Temizlik

10.10.2024

Karabük Belediyesinden Antepoğlu Sanayi Sitesinde Geniş Çaplı Temizlik
Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Elit Masterler Veteran Futbol Takımının Antrenmanını Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 2024-2025 futbol sezonunda Karabük’ü Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Liginde (TMVFL) temsil edecek olan Karabük Elit Masterler Futbol Takımını Soğuksu Spor Sahasında ziyaret etti.

Ekiplerimiz Karabük’ün Her Köşesinde Çalışmalarına Devam Ediyor

Ekiplerimiz Belen Köy Mahallesi ve Soğuksu Mahallesi Sökeler Mevkiinde çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ankara Caddesinde Esnaf ve Vatandaşlarımızla Bir Araya Geldi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında esnafın taleplerini ve sorunlarını dinleyen Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, belediye olarak her zaman esnafın ve vatandaşın yanında olduklarını vurguladı.

Karabük Belediyesi Bilim ve İnovasyon Merkezi TEKNOFEST’te

TEKNOFEST 2024 Adana’da bilim ve teknolojiyi buluşturan bu büyük etkinliğe Karabük Belediyesi Bilim ve İnovasyon Merkezi olarak katıldık.

İzcilik Eğitimleri Başlıyor

Karabük Belediyesi, Türkiye İzcilik Federasyonu iş birliğiyle şehrimizdeki çocuklar ve gençler için doğayla iç içe bir eğitim fırsatı sunuyor. İzcilik haftalık ünite çalışmalarıyla gençlerimizi hem fiziksel hem de zihinsel olarak geliştirecek, takım ruhunu aşılayacak, liderlik ve sorumluluk bilinci kazandıracak bir program başlatıyoruz.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Kayabaşı Mahallesinde Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Kayabaşı Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Kayabaşı Merdivenlerinde 50 Yıl Sonra Kapsamlı Yenileme Çalışması Başladı

Karabük Belediyesi, Kayabaşı Mahallesinde yer alan merdivenlerde 50 yıl aradan sonra ilk kez kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı. Toplam bütçesi 10 milyon TL olarak belirlenen proje sayesinde mahalle sakinlerinin uzun süredir yaşadığı toprak kayması ve benzeri sorunlar son bulacak.

Belen TOKİ Konutlarında Asfalt ve Peyzaj Düzenleme Çalışmaları Başladı

Karabük Belediyesi, Belen TOKİ Konutlarında vatandaşların daha konforlu ve estetik bir çevrede yaşamaları amacıyla asfaltlama ve peyzaj düzenleme çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri tarafından titizlikle yürütülen çalışmalarla bölgenin altyapısı güçlendirilirken, çevre düzenlemeleriyle de estetik bir görünüm kazandırılması hedefleniyor.