Fırıncı Esnafı Komisyon Denetiminden Geçti

Karabük Belediyesi bünyesinde kurulan komisyon Ramazan öncesinde şehir genelindeki fırınları denetliyor.

12.04.2021 / 1295 Okunma

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin talimatlarıyla kurulan komisyonda; encümen üyeleri ve belediye birimlerinin temsilcileri yer alıyor. Komisyon, şehir genelindeki 26 fırında gramaj, hijyen, kaçak yapılaşma ve üretim normlarına uygunluk gibi alanlarda denetimler yapıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, fırıncı esnafına teşekkür ederken; "Encümen üyesi arkadaşlarımız ve belediye personelimiz mübarek Ramazan öncesi son derece titiz bir çalışmaya imza attılar. Bizi sevindiren nokta, 26 fırınımızda neredeyse hiçbir sorunumuzun olmayışı. Özellikle şunu ifade edebilirim; hemşehrilerimizin gramaj noktasında en ufak bir şüpheleri olmasın, fırıncı esnafımızın fazlası var eksiği yok. Karabüklüler gönül rahatlığıyla esnafımızın ürünlerini tüketebilirler. Bu vesile ile kurallara uygun bir şekilde faaliyetlerini sürdüren esnafımıza teşekkür ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum" dedi.

Fırıncı Esnafı Komisyon Denetiminden Geçti