Yükleniyor... Lütfen Bekleyiniz!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

Ulusal Bağımsızlığımızın ilk adımı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 102. Yılında coşku ile kutlandı.

19.05.2021 / 1405 Okunma

Gençlik yürüyüşü ile başlayan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Gençlik Bayramı kutlamaları Kent Meydanı Atatürk Anıtında gerçekleştirilen çelenk sunum töreni ile devam etti.

Törene Vali Fuat Gürel, Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, KBÜ Rektör Yrd. Prof. Dr. Mustafa Yaşar, İl Jandarma Komutanı J. K. Albay Bahtiyar Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, kurum müdürleri, askeri personel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Karabük Kent Meydanında etkinlikler günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ile devam etti. İl genelinde düzenlenen spor yarışmalarında dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesinin ardından Jimnastik gösterileri ve halk oyunları gösterisi ile devam etti. Etkinliklerin ardından gençler taşıdıkları şanlı bayrağımızı Vali Fuat Gürel’e takdim ettiler.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı kutlamaları hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

 


19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Karabük'te Coşkuyla Kutlandı

Paylaş

Kapat