Yükleniyor... Lütfen Bekleyiniz!

Özçelik-İş Heyeti Başkan Vergili’yi Ziyaret Etti

Özçelik-İş Heyeti Başkan Vergili’yi Ziyaret Etti

Kardemir işçilerinin örgütlü olduğu Karabük’ün en güçlü sivil toplum kuruluşu Özçelik-İş Sendikası, Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

24.05.2021 / 1202 Okunma

Ulvi Üngören başkanlığındaki Şube yönetimi ve temsilcilerden oluşan heyeti ağırlayan Başkan Vergili, ziyarette Kardemir’in önemine vurgu yaparken, sendikanın da Türk işçi hareketine büyük bir armağan olduğuna dikkat çekti.

Vergili, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; "Öz-Çelik İş Sendikamız, şehrimizin Türk işçi hareketine ve ülkemiz sivil toplum hayatına en büyük armağanı. Sendikamızın Şube Başkanı Ulvi Üngören kardeşim başta olmak üzere, bizleri ziyaret eden şube yöneticisi ve sendika temsilcisi kardeşlerime teşekkür eder, bu vesile ile tüm işçi kardeşlerime selam ve sevgiler sunarım" ifadelerini kullandı.

Özçelik-İş Sendikası Şube Başkanı Üngören de yaptığı değerlendirmede; "Şehri eminimiz, kıymetli büyüğümüz Rafet beyi ekip arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ederek karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. Misafirperverlikleri ve teveccühleri dolayısıyla Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Paylaş

Kapat