Yükleniyor... Lütfen Bekleyiniz!

İl Protokolünden Kitap Bağışı Kampanyasına Tam Destek

İl Protokolünden Kitap Bağışı Kampanyasına Tam Destek

Adalet Bakanlığı ile Kültür Turizm Bakanlığı arasında imzalanan "Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkelerinde Kütüphane Kurulmasına İlişkin İş Birliği Protokolü" kapsamında 16 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecek olan Kitap Bağışı Kampanyası Karabük Adliyesi bahçesinde düzenlenen etkinlikle başladı.

31.05.2021 / 1190 Okunma

Hükümlü ve tutukluların okuma alışkanlığı kazanmaları, kütüphaneleri etkin olarak kullanabilmeleri ve daha fazla kitaba erişim sağlayabilmelerini amaçlayan kampanyanın açılış etkinliğine Vali Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ ile kurum müdürleri katıldı.

İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk tarafından yapılan duanın ardından İl Protokolü kitap bağışında bulunarak kampanyaya destek verdiler.

Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlarımız Karabük Adliye Sarayında 16 Haziran 2021 tarihine kadar açık olacak olan standa gelerek kitap bağışında bulunabilecekler.

Paylaş

Kapat