Namık Kemal Mahallesi Kule Asansör Hizmete Açılıyor

Karabük Belediyesi Kule Asansörlere bir yenisini daha ekleyerek, şehrin yüksek ve engebeli mahallelerinde yürüyen merdivenler, üst geçitler, yaya köprüleri, kule asansörler ve yatay asansör ile vatandaşlarımızın rahatça ulaşımlarını gerçekleştirebilmesini sağlıyor. Karabük Böylelikle yaya üst geçitlerdeki asansörlerle birlikte Karabük'te asansör sayısı 8'e çıkmış olacak.

01.09.2021 / 1064 Okunma

53 metre yüksekliğe sahip Namık Kemal Mahallesi Kule Asansörün açılış töreni 02 Eylül 2021 Perşembe günü saat 17.30’da Namık Kemal Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesinde gerçekleştirilecek.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan açılış töreni programına bütün vatandaşlarımızı davet etti.