Demir Kartal GSK Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Şampiyonluğu İl Protokolü ile Birlikte Kutladı

Namağlup tamamladığı 2. ligde tarih yazarak şampiyon olan ve 1. lige yükselen Demir Kartal Gençlik ve Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Şampiyonluğu düzenlenen "Şampiyonluk Yemeği" ile kutladı.

14.09.2021 / 995 Okunma

Safranbolu düzenlenen Şampiyonluk Yemeğine Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş insanları, Demir Kartal GSK Tekerlekli Basketbol Takımı sporcuları ile basın mensupları katıldı.

Belediye Başkanı Rafet Vergili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "2. ligde namağlup şampiyon olarak şehrimizi süper ligde temsil etme hakkını kazanan Demir Kartal Gençlik ve Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın şampiyonluğunu hep birlikte kutladık." ifadelerini kullandı.