Yükleniyor... Lütfen Bekleyiniz!

Karabük'te 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

Karabük'te 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

Karabük’te 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kent Meydanında çelenk sunum töreni gerçekleştirildi.

19.10.2021 / 1117 Okunma

Kent Meydanında düzenlenen törene Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, kurum müdürleri, dernek başkanları ile merkez ilçe mahalle muhtarları ve merkez köy muhtarları katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayan törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Törende konuşan Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Özen, ülkenin geçtiği zorlu süreçte muhtarların hepsinin görevlerini layıkıyla yerine getirdiklerini belirtti. Özen; "Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu öncülüğünde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile yapılan istişareler sonucunda muhtarlarımızın özlük haklarında yapılacak olan iyileştirmelerle muhtarlık müessesi daha da güçlenecek. Seçim kanunu da değişirse muhtarlarımız daha güzel yarınlar için daha güzel seçimler gerçekleştireceklerdir" diye konuştu.

Konuşmanın ardından hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile program sona erdi.

Törenin sona ermesinin ardından Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Özen ve Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Enver Kemik, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeni ile Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret ettiler. Başkan Vergili ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Muhtarlar Günü nedeniyle bizleri ziyaret eden Mahalle Muhtarları Derneği Başkanımız Mehmet Özen ve Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Enver Kemik'e teşekkür eder, tüm Muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü tebrik ederim." dedi.

 


Karabük'te 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

Paylaş

Kapat