Ergenekon Mahallesi SYM'de Açılan Kursları Başarıyla Tamamlayanlara Sertifikaları Verildi

Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker ile birlikte Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin eşi Emine Vergili hanımefendi, 2021-2022 eğitim öğretim yılında, Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğince, 1-7 Haziran tarihleri arasında kutlanan “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kutlama programı kapsamında, Ergenekon Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezimizde halk oyunları gösterisi, el emeği göz nuru ürünlerin sergi açılışı ve sertifika töreni programına katıldı.

06.06.2022 / 828 Okunma