Karabük’ün Çehresi Değişiyor

Geçtiğimiz günlerde Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasına yeniden başlayan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin bugünkü durağı Kartaltepe idi. Başkan Vergili burada yaptığı açıklamada şehirde başlayacak çalışmalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

07.06.2022 / 736 Okunma

Karabük’ün son dönemde en şanslı günlerini yaşadığını ifade eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; "Biz Balıklar Kayası kavşağına başlıyoruz, Karayolları Dörtyol kavşağına. Devlet Su İşleri'de Köprübaşı Camii’nden Yeşil Mahalle’ye kadar olan alanda dere ıslah çalışmasına başlıyor ve orada güzel bir yaşam alanı ortaya çıkacak. Kent Meydanını Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına devrettik. Adliye, Çarşamba Pazarı bölgesinde 24 dönüm bir alana taşınıyor. Eski Anıt bölgesinden başlayıp, Askerlik Şubesini, Askeri Gazinoyu, Kent Meydanını, Adliye binasını, KARDEMİR’e ait alanı içine alan son derece büyük bir alanda meydanımızla, millet bahçemizle ve camimizle son derece güzel bir yaşam alanını ortaya çıkartacağız. Yine biz Kent Orman projesine başlıyoruz. Yürüyüş parkurlarıyla, piknik alanlarıyla son derece modern bir tesis olacak. İçerisine mahalle karakolu yapıyoruz. Güvenli bir bölge olacak. Kadını, erkeği, genci, yaşlısı rahatça vakit geçirebilecek" şeklinde bilgilendirmeler yaptı.

Karabük’ün Çehresi Değişiyor