Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Bayramlaşma Törenine Katıldı

Ramazan Bayramı Öncesi Camilerimize Gül Suyu Sıkıldı

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz’dan İtfaiye Müdürlüğümüze Ziyaret

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz’dan İtfaiye Müdürlüğümüze Ziyaret

Belediyemiz Tarafından 5000 Evler Mezarlığında Kur’an-ı Kerim Hatmi Şerifi Okutuldu

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Şehit Aileleri ile Bir Araya Geldi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Şehit Aileleri ile Bir Araya Geldi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Cuma Pazarındaki Esnafları Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Cuma Pazarındaki Esnafları Ziyaret Etti

Karabük Belediyesinden Ramazan Bayramı Tedbirleri

Karabük Belediyesinden Ramazan Bayramı Tedbirleri
Enver Tümen’den Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Karabük eski Belediye Başkanlarından Enver Tümen, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeni Dönem İlk Belediye Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Karabük Belediye Meclisi 2024-2029 dönemi ilk toplantısı meclis toplantı salonunda Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Belediye Personeline Bayram Müjdesi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Belediyesi Personel A.Ş. personeline çifte bayram yaşattı.

Ak Parti Belediye Meclis Üyelerinden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Şehirlerarası Otobüs Terminalinde İncelemelerde Bulundu

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, bayram tatili dolayısıyla yoğunluk yaşanacak olan şehirlerarası otobüs terminalinde incelemelerde bulundu.

Orman İşletme Müdürü Kırımlı’dan Belediye Başkanımız Çetinkaya’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Karabük Orman İşletme Müdürü Aydın Kırımlı, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Karabük Belediyesinden Ücretsiz Otopark

Karabük Belediyesi hemşerilerimize kolaylık sağlamak amacı ile önemli bir adım attı.