Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Şehirlerarası Otobüs Terminalinde İncelemelerde Bulundu

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, bayram tatili dolayısıyla yoğunluk yaşanacak olan şehirlerarası otobüs terminalinde incelemelerde bulundu.

08.04.2024 / 164 Okunma

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya gerçekleştirdiği ziyarette otogar yönetimi ve otobüsçüler ile de bir araya gelerek talep, öneri ve şikayetleri dinledi. Otogar içerisinde ve çevresinde yapılacak düzenlemeler için yerinde inceleme yapan Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, şehirlerarası otobüs terminalinde ki eksiklikleri de tespit ederek gerekli düzenlemelerin yapılacağını ifade etti.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, ziyaret esnasında esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti.