Karabük Belediyesinden Ramazan Bayramı Tedbirleri

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Karabük Belediyesi tarafından alınan tedbirler aşağıda listelenmiştir.

08.04.2024 / 202 Okunma

• Karabük Belediyesi tarafından seyyar satıcılar için Cuma Pazarında tuhafiye bölümü ve köylü pazarı tahsis edildi.
  • Toplu taşıma araçlarımız bayramın 1., 2. ve 3. günü ücretsiz ulaşım sağlayacaklardır.
  • Arife günü Balık Pazarından saat 10.00 - 17.00 arası saat başı mezarlıklarımıza ücretsiz ring seferleri düzenlenecek.
  • Arife günü öğle namazına müteakip 14.00’de 5000 Evler Mahallesi Mezarlığında Kuran-ı Kerim okunacaktır.
  • Çağrı Merkezi, Zabıta Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri bayram boyunca görev başında olacak.
  • İstek ve şikâyetlerinizi 153 Zabıta, 185 Su Arıza, 0501 078 78 78 - 0501 178 78 78 Whatsapp Hatlarımız ile 444 21 78 numaralı telefonu arayarak veya https://halklailiskiler.karabuk.bel.tr web sitesi üzerinden Karabük Belediyesi Çağrı Merkezine iletebilirsiniz.
  • Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Barınağı ekipleri bayram boyunca gelen taleplere cevap verecekler.

Bu vesileyle, Karabük Belediyesi olarak Ramazan Bayramının Yüce Türk Milletimize, tüm İslam âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederiz.