Belediyemiz Tarafından 5000 Evler Mezarlığında Kur’an-ı Kerim Hatmi Şerifi Okutuldu

Ramazan Bayramı arifesinde vatandaşlar yakınlarının kabirlerini ziyaret etmek için mezarlıklara akın etti. Her bayram olduğu gibi Ramazan Bayramına bir gün kala Arife Günü 5000 Evler Mezarlığında Belediyemiz tarafından Kur’an-ı Kerim Hatmi Şerifi okutuldu. Bu uygulama yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlar tarafından takdir ile karşılandı.

09.04.2024 / 142 Okunma

Öğle namazı sonrasında 5000 Evler Mezarlığında gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programına katılım yoğun oldu.

Kur’an ziyafetine Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından yakınlarının mezarlarını ziyaret etti.

Ayrıca Karabük Belediyesi ekipleri tarafından mezarlıklara gül suyu sıkıldı.