Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya İadeiziyaret

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimi sonrasında Karabük Belediye Başkanı olarak seçilen ve ilk ziyaretini kendisine gerçekleştiren Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya iadeiziyarette bulundu.

17.04.2024 / 145 Okunma

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ise nazik ziyareti ve güzel temennileri için Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz’a teşekkür etti.