TBB Meclis Üyesi Seçimi Gerçekleştirildi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın doğal üyesi olduğu Türkiye Belediyeler Birliği’nin Meclis Üyesi seçimi, Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi salonunda, şehrimizde görev yapan İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımları ile yapıldı.

21.05.2024 / 274 Okunma

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın Başkanlığında 58 katılımcının oy kullandığı seçimde, yapılan seçim sonucunda en çok oyu alan Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş ve Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Meclis üyelerinden ise aday gösterilen Fatih Ustaoğlu TBB Meclis Üyeliğine seçildiler. Yedek üyeliğe ise Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa ile meclis üyesi Mehmet Sefa Öz seçildi.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, bütün haziruna teşekkür ederek, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeliğine seçilen Belediye Başkanlarını tebrik edip yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.