Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Bağ-Essan Sanayi Sitesinde Açılışa Katıldı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Sinan Boynueğrioğlu ve Fatih Yeniaydın tarafından Bağ-Essan Sanayi sitesinde açılan Beypen Cam Balkon PVC Sistemleri firmasının açılışına katıldı.

04.06.2024 / 183 Okunma

Açılışa Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Sayın Ferhat Salt, AK Parti İl Teşkilatı, davetliler ve çok vatandaş katıldı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Bağ-Essan Sanayi sitesinde hizmete açılan Beypen Cam Balkon PVC Sistemleri firmasının şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, firmayı şehrimize kazandıran Sinan Boynueğrioğlu ve Fatih Yeniaydın’a Allah’tan bol kazançlar temenni ediyorum" dedi.

Yapılan duanın ardından Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ve AK Parti İl Başkanı Sayın Ferhat Salt tarafından açılış kurdelesinin kesilmesi ile Beypen Cam Balkon PVC Sistemleri hizmete açıldı.