Şehir Parkımız Baştan Sona Yenileniyor

Şehrimizin en işlek noktalarından birinde yer alan ve her gün binlerce vatandaşımızın kullandığı Şehir Parkımız sağlanan finansal kaynaklar ile baştan sona yenilenmiş olarak, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları ile 14.06.2024 Cuma günü vatandaşlarımızın kullanımına açılacaktır.

10.06.2024 / 268 Okunma

Büyük ölçekli bir çalışma ile Şehir Parkımızda deforme olan yürüyüş yolları ve oturma alanları ile zeminlerde yapılan yenileme çalışmalarına ekiplerimiz yoğun bir şekilde devam ederek çalışmalarda sona geldi.

Şehir Parkımızda incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Karabüklülerin bir araya geldiği ve yazın nefes aldığı Şehir Parkımızı sil baştan düzenledik. Şehrimizde vatandaşlarımıza bir süredir hizmet veren özellikle il dışından gelen hemşehrilerimizin yaz aylarında bir araya geldiği Şehir Parkımız 14.06.2024 Cuma günü siz değerli hemşehrilerimizin kullanımına açılacaktır. Hemşehrilerimizden tek ricamız parkımız koruyalım" dedi.

Şehir Parkımız Baştan Sona Yenileniyor