Yükleniyor... Lütfen Bekleyiniz!

Kamyon ve Tır Garajımız Açılıyor

Kamyon ve Tır Garajımız Açılıyor

Belediyemiz tarafından Antepoğlu Sanayi Sitesi bölgesinde, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz park etmesinin önüne geçmek ve şehir trafiğini rahatlamak amacı ile inşa edilen kamyon ve tır garajımızda çalışmalar tamamlandı.

12.06.2024 / 309 Okunma

Kamyon ve tır garajımızın açılması ile birlikte şehrimizin uzun yıllardır sorunu olan bu problemde ortadan kalkmış olacak ve ağır vasıtaların mahalle aralarına park yapmaları da kesinlikle yasaklanacaktır.

Ayrıca Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları ile Kurban Bayramı boyunca kamyon ve tır garajımız ücretsiz olacaktır.

Mahalle aralarına kamyon ve tırların park edildiğini, bununda hem çok kötü bir görüntüye neden olduğunu hem de alt yapısı yenilenen bölgelerde milyonlarca lira yatırımla gerçekleştirilen altyapıya ciddi zararlar verdiğini belirten Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Modern kamyon ve tır garajımızı hizmete açarak, bundan sonra şehir merkezi ve mahalle aralarındaki park uygulamasına da son vereceğiz. Karabük’ümüze hayırlı olsun" dedi.


Kamyon ve Tır Garajımız Açılıyor

Paylaş

Kapat