Belediyemizden Ücretsiz Otoparklar

Ramazan Bayramı öncesinde Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları ile eski Valilik binasının olduğu arazi düzenleme çalışmalarının ardından geçici bir süreliğine Belediyemiz tarafından ücretsiz otopark alanı olarak belirlenmiş ve vatandaşlarımızın kullanımına açılmıştı.

12.06.2024 / 1099 Okunma

Şimdi ise yine Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları doğrultusunda eski Balık Pazarı otobüs durakları mevkiinde bulunan boş alan düzenleme çalışmalarının ardından geçici bir süreliğine Belediyemiz tarafından şehrimize ikinci bir ücretsiz otopark kazandırılarak, siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır.

Belediyemiz tarafından oluşturulan ücretsiz otopark alanları sayesinde yaklaşan Kurban Bayramı boyunca ve daha sonrasında da yaşanılacak yoğunluk ortadan kaldırılarak, şehir içi ulaşım ve otopark konusunda önemli bir rahatlama sağlanacaktır.

Belediyemizden Ücretsiz Otoparklar