Yükleniyor... Lütfen Bekleyiniz!

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Jandarma Teşkilatı’nın 185. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Jandarma Teşkilatı’nın 185. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Jandarma Teşkilatı’nın 185. Kuruluş yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

13.06.2024 / 201 Okunma

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya mesajında; "Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasında büyük bir özveri ile görev yapan Türk Jandarma Teşkilatı ülkemizde yürütülen kolluk kuvveti hizmetlerinin ayrılmaz bir parçasıdır. Silahlı bir askeri kolluk kuvveti olan jandarmamız yüksek disiplin gücü ile gece gündüz, kar kış, yağmur çamur demeden halkımızın hizmetinde olmuş, bundan sonra da olmaya devam edecektir.

Kökleri 1839 yılına dayanan, gelişen güçlü yapısı, eğitim düzeyi ve teknolojik donanımıyla kıvanç duyduğumuz Jandarma Teşkilatımızın görev ve sorumluluklarını, bugün olduğu gibi gelecekte de aynı bilinçle ve kararlılıkla sürdüreceğine ve başarılarının artarak devam edeceğine inancımız tamdır.

Jandarmamızın yüksek bir ruh ve şuurla görevlerini yerine getirirken gösterdiği büyük fedakârlık ve ulaştığı başarılar her türlü takdirin üstündedir. Kahraman vatan evlatlarının birlik ve bütünlüğümüz uğrunda gösterdikleri eşsiz fedakârlıklar, milletimizin hafızasında ölümsüz birer hatıra olarak daima yaşayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatımızın 185. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz, görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyoruz" dedi.

Paylaş

Kapat