Karabük Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor

Yaz kurslarımızı başlatıyoruz. Eğitime tam destek veren Karabük Belediyesi vatandaşlarımızın isteklerine yönelik kursları, zengin içerik ve uzman kadrolar ile yaz aylarını dolu dolu geçirmeleri için halkımızın hizmetine sunuyor.

25.06.2024 / 462 Okunma

Belediyemiz Sosyal Yaşam Merkezlerimizdeki yaz kurslarından faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın ücretsiz olarak kurslara katılabilmeleri için Sosyal Yaşam Merkezlerimize başvurularını yapmaları yeterli olacaktır.

Akıl Zeka Oyunları, Robotik Kodlama, Kur’an, El Sanatları, Spor, Müzik, Tenis, Masa Tenisi, Halk Oyunları ve Drama branşlarında düzenlenecek kurslarımız 1 Temmuz itibarıyla başlayıp, 15 Ağustos itibarıyla son bulacaktır.

Karabük Belediyesi olarak eğitime tam destek verdiklerini belirten Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Sosyal Yaşam Merkezlerimizde birçok branşta ücretsiz, zengin içerikli ve uzman kadrolar ile vereceğimiz kurslarımızdan faydalanmak isteyen vatandaşlarımızı Sosyal Yaşam Merkezlerimize bekliyoruz" dedi.