Yükleniyor... Lütfen Bekleyiniz!

Ücretsiz Yüzme Kursu Kayıtları Başlıyor

Ücretsiz Yüzme Kursu Kayıtları Başlıyor

Belediyemizin 8 -13 yaş grubu öğrencilerine yönelik düzenlediği ücretsiz yüzme kursları için kayıtlar başladı.

11.07.2024 / 665 Okunma

Çocukların yaz tatilini en güzel şekilde geçirmeleri için büyük olanak sunan bu etkinlik için kayıt yaptırmak isteyenler Sosyal Yaşam Merkezlerimizden ve Belediye binamızda ikinci katta bulunan Çağrı Merkezimizden kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

Öğrencilerimiz belediyemiz tarafından ücretsiz servis araçları ile belirlenen noktalardan alınarak, kurs bitiminde aynı noktalara bırakılacaktır.

Başvuru Şartları ve Bilgilendirmeler:

  1. 8 - 10 ve 11 - 13 yaş aralığındaki kendi öz bakımlarını yapabilen çocuklarımız yüzme kurslarından yararlanabileceklerdir.
  2. Yüzme kurslarımıza katılmak isteyen çocuklarımız Sosyal Yaşam Merkezlerimizden ve Belediye binası ikinci katta bulunan Çağrı Merkezimizden kayıtlarını yaptırabileceklerdir.
  3. Yüzme kurslarımız Salı ve Perşembe günleri saat 11.30 - 12:30 arasında yapılacaktır.
  4. Kaydını yaptıran öğrencilerimiz Belediyemiz tarafından ücretsiz servis araçları ile belirlenen noktalardan alınarak kurs bitiminde aynı noktalara bırakılacaktır.
  5. Bir öğrenci ile birlikte en fazla bir velimiz gelebilecektir. Öğrencilerimizin yanında velilerimizin olması gerekmektedir.
  6. Öğrencilerimiz yüzme kursuna gelirken yanlarında terlik, havlu, mayo ya da şort ve bone getireceklerdir. Bone yüzme havuzundan temin edilebilir.

Paylaş

Kapat