Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 15 Temmuz Konulu Fotoğraf ve Resim Sergisi Açılışına Katıldı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, KARES AVM’de Karabük Valiliği tarafından düzenlenen 15 Temmuz konulu fotoğraf ve resim sergisinin açılışına katıldı.

12.07.2024 / 325 Okunma

Protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından ajanslara ait 15 Temmuz akşamını anlatan fotoğraf sergisi gezildi.

Açılış törenine Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sayın İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Ali Hasan Köse, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.