Yenişehir Havuzlu Bahçe Tesisleri Yakında Açılıyor

Karabük Belediyesi olarak şehrin simgelerinden biri olan Yenişehir Havuzlu Bahçe Tesisleri’ni yakında yeniden halkın kullanımına sunmaya hazırlıyoruz.

27.08.2024 / 330 Okunma

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya yaptığı açıklamada; "Havuzlu Bahçe, Karabük’ün kültürel ve tarihi değerlerinden biri olarak her zaman özel bir öneme sahip. Kardemir ile birlikte gerçekleştirdiğimiz titiz çalışmalar sonucunda bu önemli mekânı, şehrimize kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Çok yakında açılışını gerçekleştireceğimiz Havuzlu Bahçe, Karabüklü hemşehrilerim için keyifli ve huzurlu bir ortam sunacak" dedi.

Yakında yapılacak açılışla birlikte, Karabük’ün bu tarihi ve doğal güzelliği yeniden halkla buluşacak. Açılış tarihi ve detayları hakkında daha fazla bilgi önümüzdeki günlerde paylaşılacak.

Yenişehir Havuzlu Bahçe Tesisleri Yakında Açılıyor