Karabük Belediyesi Okul Bahçelerini Temizliyor

2024-2025 eğitim ve öğretim yılı öncesinde, Karabük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz şehir merkezindeki okulların bahçelerinde kapsamlı temizlik çalışmalarına başladı. Okul bahçeleri, tazyikli su ile detaylı bir şekilde temizlenerek yeni eğitim dönemine hazır hale getiriliyor.

28.08.2024 / 217 Okunma

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Belediye olarak çocuklarımızın eğitimlerini sağlıklı ve güvenli ortamlarda sürdürebilmeleri için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, yeni eğitim yılı öncesinde okullarımızın bahçelerini tazyikli su ile temizleyerek hijyenik bir ortam sunuyor. Eğitim, şehrimizin en önemli önceliklerinden biri ve biz de Karabük’ün geleceği olan çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim alması için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.