Trafik Düzeni ve Güvenliği İçin Sahadayız

30.08.2024

Karabük Belediyesi Tüm Birimleriyle Sahada
Büyük Zaferin 102. Yılını Kutladık

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı, Karabük Valiliği Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı. Ardından Valilik Makamında Vali Mustafa Yavuz, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç, Cevdet Akay, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ve Garnizon Komutanı Piyade Albay Yavuz Çörekçi tarafından tebrikler kabul edildi.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Seninle Gurur Duyuyoruz Alican"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda ülkemize gümüş madalya kazandıran hemşehrimiz Alican Özcan’ı tebrik ederim" dedi.

Karabük Belediyesi Dost Eller Hayır Çarşısı Açıldı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın seçim sürecinde halkımıza verdiği sözlerden biri daha hayata geçti. Karabük Belediyesi olarak, yardımlaşma ve dayanışma kültürümüzün güzel bir örneği olan Hayır Çarşımızı hizmete açtık.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Özcan’a Final Yolunda Üstün Başarılar Diliyorum"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Hemşehrimiz Alican Özcan, Paralimpik Oyunlarında Taekwondo branşında İspanyol rakibini 22-17’lik skorla yenerek yarı finale yükseldi. Karabük’ümüzün gururu olan Alican kardeşimi bu büyük başarısından dolayı yürekten tebrik ediyorum. Paris’te ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil eden sporcumuza final yolunda üstün başarılar diliyorum" dedi.

Karabük Belediyesi Okul Bahçelerini Temizliyor

2024-2025 eğitim ve öğretim yılı öncesinde, Karabük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz şehir merkezindeki okulların bahçelerinde kapsamlı temizlik çalışmalarına başladı. Okul bahçeleri, tazyikli su ile detaylı bir şekilde temizlenerek yeni eğitim dönemine hazır hale getiriliyor.

Yenişehir Havuzlu Bahçe Tesisleri Yakında Açılıyor

Karabük Belediyesi olarak şehrin simgelerinden biri olan Yenişehir Havuzlu Bahçe Tesisleri’ni yakında yeniden halkın kullanımına sunmaya hazırlıyoruz.

Soğuksu Mahallesi 3. Etap TOKİ İhalesi Yapıldı

Soğuksu Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, 866 Adet Konut, 53 Adet İşyeri, 1 Adet Kur’an Kursu, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapıldı.